Toestellen
10 november 2011 - Ron Smeets

Roze Samsung Galaxy S II voor Koreaanse markt

Roze (smart)phones worden (gelukkig ;-)) steeds zeldzamer. Paars en magenta zijn de nieuwe (vrouwelijke) modekleuren zo lijkt het. De HTC Rhyme en Nokia Lumia 800 zijn daar twee recente voorbeelden van.

Toch heeft Samsung besloten om, vooralsnog alleen in Korea, een roze versie van de Galaxy S II te presenteren. OK, op de foto's ziet hij er in ieder geval niet heel erg meisjes achtig uit. Het heerft meer een 'rood roze' kleur gekregen. Mooi? Of toch niet?

SGS-II-Roze-a SGS-II-Roze-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.