Toestellen
02 mei 2011 - Ron Smeets

Roze Nokia N8 met Symbian Anna gepresenteerd

Nokia heeft vandaag, een week of twee later dan gepland, de roze uitvoering van de Nokia N8 gepresenteerd. Het toestel is, technisch gezien, identiek aan de reeds beschikbare versies.

Het enige echte verschil is het feit dat de roze Nokia N8 standaard voorzien zal worden van Symbian Anna. Dat betekent dus naar alle waarschijnlijkheid dat deze versie van de N8 rond de zomer (juli) in de winkels zal liggen, maar een exacte datum wordt door de Finnen nog niet genoemd.

Om het 'roze' nog wat meer te accentueren zal Nokia ook een speciaal thema op deze N8 mee installeren; Little Pink Diva. Daarin is ook een grote Roze neon klok opgenomen. Standaard wordt de roze Nokia N8 ook voorzien van de Elle Fashio App met het laatste mode, beauty en celebrity nieuws.

N8-Pink-1-big N8-Pink-2-big

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.