Toestellen
25 oktober 2014 - Ron Smeets

Roterende camera van de Oppo N3 in video te zien Waarom twee camera's als het ook met eentje kan

Over twee weken zal Oppo de N3 officieel onthullen in Singapore. Het toestel zal vooral opvallen door zijn roterende camera aan de bovenzijde. Die kan op die manier dus zowel dienst doen als primaire- en selfie cam.

De fabrikant heeft in aanloop naar de lancering nu een korte teaser video online gezet waarin te zien is hoe de camera kan draaien. Op zich niet zo spannend, maar bijzonder is het wel. Ow, en er is ook een nieuw kiekje van de camera, die volgens Oppo, hoofden doet draaien ;)

http://youtu.be/gPR_ItKl-lA

Via (Facebook), Video

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.