Toestellen
18 april 2006 - Ron Smeets

ROKR E2 toch met iTunes?!?

Na de geflopte samenwerking tussen Apple en Motorola, ook bekend als de ROKR deed de toestelmaker er alles aan om de negatieve publiciteit zo snel mogelijk te doen vergeten.

In Januari kondigde men onder andere een nieuwe ROKR aan, de E2 die in plaats van iTunes uitgerust zou worden met iRadio, de digitale radioservice van Motorola, en een 'algemene' MP3 player.

Een oplettende lezer die de zojuist door de FCC (pdf) gepubliceerde handleiding van de E2 doorgenomen heeft kwam echter de volgende passage tegen:

"Airplane mode:

. . .You can use the phone's iTunes music player and other non-calling features in airplane mode"

Nu is natuurlijk de vraag: een typefout of wordt de tweede geberatie ROKR's toch ook weer voorzien van iTunes?!?Gerelateerde links:
Motorola wisselt van i-tunes naar Windows Media Player
Video demo van de ROKR E2
Komst ROKR E2 definitief aangekondigd
Twee nieuwe ROKR modellen?
ROKR concurrent SE Walkman loopt hard
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.