Entertainment
28 december 2008 - Ron Smeets

Roken met je iPhone

De komende dagen zullen weer veel rokers zich voorbereiden op het goede voornemen om vanaf 1 januari te stoppen met deze ongezonde bezigheid.

Voor iedereen die na het stoppen toch nog een beetje het gevoel van een roker wil ervaren is iSmoke wellicht een idee. Nee, hier wordt niet die electronische sigaret bedoeld maar een applicatie uit de App Store.

Je moet er wel een iPhone of iPod Touch voor hebben, maar die kun je makkelijk betalen van het geld dat je bespaart door niet meer te roken ;-)) Verder is dit bijna net zo'n zinloze app als bijvoorbeeld iDial of Taxi Hold'em.

http://www.youtube.com/watch?v=t19m3Jvo9W8
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.