Entertainment
09 oktober 2010 - Ron Smeets

Roemeense Samsung Galaxy Tab heeft een 'porn' knop

Uhhm, wat?!?! Tja, als je naar de afbeelding hiernaast (grote versie hieronder) kijkt dan zou je inderdaad haast gaan denken dat ze bij Samsung in Roemenië een iets ander beeld hebben van wat de gemiddelde gebruiker het eerste doet als hij zijn Galaxy Tab opstart. De home, of start button heet daar namelijk 'Porn'.

Wat blijkt, het is een typisch gevalletje van een ongelukkige afkorting. 'Start' in het Roemeens is 'Pornire' en om de een of andere reden heeft iemand dat afgekort tot 'Porn.' Bizar dat niemand dat bij de lokale Samsung vestiging opgemerkt heeft. Grappig is het wel.

Samsung-Galaxy-Tab-Porn-Button-Roemenie Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.