Toestellen
11 oktober 2006 - Ron Smeets

Rode RAZR voor Bono's Product Red organisatie

Bono doet veel voor goede doelen en lijkt hard op weg om de Bob Geldof van deze eeuw te worden.

Enkele maanden geleden introduceerde de U2 voorman zijn 'Product Red Organisation', een liefdadigheidsinstelling die zich hard maakt voor het bestrijden van AIDS en andere levensbedrijgende ziektes in Afrika. Behalve een speciale credit card en kleding werd toen ook een 'Red' versie van de SLVR in het assortiment opgenomen.

Het heeft er alle schijn van dat een dezer dagen ook een Red versie van de RAZR toegevoegd gaat worden aan de Product Red collectie. Hulde voor Bono en Motorola. Het wordt wel tijd dat Apple ook haar steentje gaat bijdragen. Het liefst door de winst van de U2 iPod ook ten goede te laten komen aan Product Red. Vinden jullie ook niet?Gerelateerde links:
U2 iPod special edition
Rode SLVR geintroduceerd
Bijzondere SLVR van U2 voor goede doelen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.