Toestellen
14 december 2006 - Ron Smeets

Rode KRZR voor Koreaanse markt

Nee, dit is geen 'Project Red' versie van de Motorola KRZR. De 'Fire' uitvoering is exclusief bedoeld voor de Koreaanse markt.

Tja, dat ik regelmatig over nieuwe toestellen moet bloggen dat ze alleen in Korea op de markt komen en dus niet voor de rest van de wereld bedoeld zijn is al erg genoeg.

Omdat het meestal gaat om toestellen van Koreaanse of Aziatische makelij is daar nog wel overheen te komen, maar van Motorola had ik dat toch niet verwacht.

OK, het is natuurlijk maar om één versie van een toestel dat hier ook te koop is, maar het gaat om het principe, toch?Gerelateerde links:
MOTORIZR bij Vodafone in Duitsland te koop
Witte Motorola KRZR van Verizon
LG beschuldigt Motorola van jatwerk
Motorola KRZR in Nederland te koop
Motorola KRZR het eerst in Hong Kong
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.