Geruchten
25 juli 2008 - Ron Smeets

Rode iPhone op komst?

Op diverse blogs is de afgelopen twee dagen het gerucht verschenen dat Apple van plan zou zijn om tegen het eind van dit jaar een (Product)Red uitvoering van de iPhone op de markt te brengen.

(Product)Red is een goed doel, mede opgericht door Bono (U2) en Oprah, dat geld inzamelt voor de strijd tegen AIDS in Afrika.

De (Product)Red collectie bevatte de afgelopen jaren onder anderen al speciale rode uitvoeringen van de iPod Nano, Motorola RAZR, kleding, laptops, een horloge en dergelijke. Een deel van de omzet van de (Product)Red collectie gaat naar de eerdergenoemde strijd tegen AIDS.

Zoals gezegd is dit nog een gerucht maar van mij mag het uitkomen. Goed doel, leuke kleur, prima initiatief, toch?Gerelateerde links:
iPhone uitverkocht, lange levertijden verwacht
Bono en Oprah onthullen de 'Project Red' Nano
Rode RAZR voor Bono's Product Red organisatie
Bijzondere SLVR van U2 voor goede doelen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.