Toestellen
10 maart 2010 - Ron Smeets

Rode Gresso Grand Monaco voor de dames

Kijk, bij Gresso hebben ze het een beetje begrepen. Niet elk (luxe) vrouwen mobieljte hoeft in roze uitgevoerd te zijn ;-) Daarom komt de fabrikant van peperdure luxe mobieltjes nu met een Rode versie van de Grand Monaco.

Natuurlijk blijft het qua specs een middelmatig toestel, maar diegenen die een Gresso kopen doen dat doorgaans niet voor de specs maar vanwege het feit dat ze helemaal weg zijn van het luxe design en de dito materialen die in het toestel verwerkt worden.

Zo is de Gresso Grand Monaco onder andere voorzien van een titanium behuizing met keramische accenten en een RVS keypad. Het display is gemaakt van handgepolijst sapphire crystal glas en in op de achterzijde prijkt een stukje rood gekleurd krokodillenleder. De vrouwelijke versie van de Gresso Grand Monaco is te koop voor zo'n 1800 Euro (exclusief abonnement ;-)) Dat is niet geoedkoop, maar de vorige 'luxe dames telefoon' van Gresso, de Lady Diamond, koste bijna het driedubbele.

Voor wie toch (een beetje) geinteresseerd is in de specs; Hij heeft een 2 megapixel camera, Tri-band GSM met GPRS/EDGE data support, microSD geheugenkaart gleuf, Bluetooth en een ingebouwde FM Radio Tuner. Gresso-Grand-Monaco-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.