Toestellen
16 mei 2014 - Ron Smeets

Rode en blauwe HTC One (M8) gekiekt

Sommige toestellen zien er ook goed uit in kleuren anders dan zilver, zwart of donkergrijs. Persoonlijk vind ik dat echter niet van de HTC One (M8). Zeker als ik kijk naar de foto's van een rode en blauwe versie die nu opgedoken zijn.

Van de drie oorspronkelijke kleuren waarin de Taiwanese fabrikant de geborstelde aluminium behuizing uitvoerde vind ik de 'Amber Gold' al op het randje. De Gunmetal Grey variant is wat mij betreft de enige echt passende kleur voor dit toestel.

Natuurlijk, het is een kwestie van smaak dus er zullen ongetwijdeld lezers zijn die deze rode en blauwe One (M8) wel mooi vinden, toch?

HTC-One-M8-Blauw HTC-One-M8-Rood-c HTC-One-M8-Rood-d HTC-One-M8-Rood-b HTC-One-M8-Rood-a

Via, via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.