Nieuws
02 december 2011 - Ron Smeets

'Rocket Launcher' verstopt in Android Ice Cream Sandwich

Over een klein uurtje onthult Samsung de Galaxy Nexus in Nederland. De kans is heel groot dat het toestel binnen één of enkele dagen in de winkels zal liggen.

Vanochtend zag ik onderstaande video over een verstopte feature (Easter Egg) in Android Ice Cream Sandwich; de 'Rocket Launcher'. Die kun je 'vinden' door LauncherPro te installeren en dan bij het selecteren van een 'Activity Shortcut' voor de 'Rocket Launcher' menu optie te kiezen. Enfin, hieronder wordt het hele installatieproces in een video even voorgedaan.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.