Entertainment
08 juli 2010 - Ron Smeets

Rock 'em Sock 'em, een mobiele Augmented Reality game

De hype rondom Augemted Reality die in de zomer van 2009, vooral door toedoen van de plotselinge enorme wereldwijde aandacht voor het Nederlandse Layar, losbarstte lijkt nu, een jaar later, een beetje geluwd te zijn.

Toch blijft het leuk om nieuwe toepassingen te zien. Neem bijvoorbeeld de samenwerking tussen Qualcomm en Mattel in de vorm van Rock 'em Sock 'em, een mobiele AR game ter promotie van de lancering van Qualcomm's eigen AR platform. Coole video:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.