Geruchten
06 januari 2010 - Ron Smeets

Robyn, een miniatuur versie van de Sony Ericsson Xperia X10

Tja, de CES staat op het punt om te beginnen en het Mobile World Congress komt ook weer met rasse schreden dichterbij. Met andere woorden: de geruchtenmolens maken weer overuren ;-)

De volgende in de rij is de Sony Ericsson Robyn, ofwel een gekrompen versie van de Xperia X10 die binnenkort in de winkels ligt. Letwel, dat geldt nog allerminst voor de Robyn want daarvan zijn nog geen officlele berichten bekend.

Zoals op de foto hieronder te zien is, is de Sony Ericsson Robyn kwa afmetingen ongeveer de helft van de Xperia X10. Specs zijn nog niet bekend. Uit de afbeelding zou je kunnen afleiden dat Robyn in ieder geval voorzien is van het Android OS en dus ook een Touchscreen display. Op de tweede afbeelding zijn enkele kleurrijke batterij-covers te zien. Of die ook bij de Robyn horen is niet met zekerheid te zeggen. SE-Robyn-a SE-Robyn-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.