Toestellen
10 april 2006 - Ron Smeets

Robbie Williams GSM van T-Mobile

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Robbie Williams en T-Mobile een deal met elkaar sloten en tot nu toe leidde hun samenwerking al tot het live uitzenden van enkele concerten via T-Zones en wat unieke tingtones en wallpapers die via hetzelfde mobiele portaal te downloaden zijn.

Daarnaast ligt er ook een exclusieve Robbie Williams editie van de W800i in de T-Mobile shops.

Deze zomer komt er echter ook een speciale RW versie van de Sony Ericsson W300 in de T-Mobile winkels. De toestellen worden tegelijk met de start van Robbie's Europese tour , natuurlijk mede mogelijk gemaakt door. . ., in de winkels verwacht.

Behalve Robbie's wallpapers en ringtones zal het toestel ook worden voorzien van een live audio opname van het openingsnummer van de tour en live video van dezelfde wereldtournee die vandaag van start gegaan is.

Uiterlijk zal de W300RW ook het logo van de zanger dragen, zoals ook op de foto te zien is.Gerelateerde links:
RW concert live op mobieltjes
Robbie Williams in zee met T-Mobile
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.