Nieuws
17 november 2009 - Ron Smeets

Robbie Williams actie KPN en PhoneHouse nog geen succes

Enkele weken geleden maakten The PhoneHouse en KPN nog vol trots bekend dat zij er in geslaagd waren Robbie Williams voor een exclusief concert naar Nederland te halen. In de periode tussen 25 Oktober en 9 December zouden wekelijks 150 kaarten voor dat optreden verloot worden onder klanten die in die week een Nokia Illuvia 6700, 5530 of 6303 in combinatie met een KPN Personal SIM abonnement aangeschaft hadden.

Blijkbaar loopt het nog niet storm want vandaag maakten beide initiatiefnemers bekend dat vanaf nu, tot en met 9 December, iedereen die een van de drie Nokia toestellen i.c.m. een abonnement aanschaft gegarandeerd twee kaarten voor het Robbie Williams concert op 9 December ontvangt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.