Nieuws
02 september 2014 - Ron Smeets

Roamen met Truphone (video)

Wanneer je als zakelijke reiziger regelmatig in het buitenland vertoeft en niet altijd binnen de EU blijft dan zijn roaming kosten nog steeds een issue. De standaard EU-, buitenland- of wereld bundels van providers zijn voordeliger dan gewoon maar roamen en kijken waar het schip strand, maar je moet die natuurlijk wel, en vooral ook de juiste, zelf instellen.

Ik ging deze zomer regelmatig op stap met een Truphone sim. Een abonnement waarmee je in 66 landen belt, sms't en data verbruikt uit een en dezelfde bundel. Geen gedoe met het aan- en uitzetten van bundels en het bespaart ook op de roaming kosten want het tarief blijft hetzelfde

http://www.youtube.com/watch?v=31oYt2zN9hc
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.