Nieuws
17 augustus 2006 - Ron Smeets

Ringtones voor liefhebbers van theater en musicals

Hier zal Joop van den Ende niet blij mee zijn. Andrew Lloyd Webber, de theater- en musical grootheid van de afgelopen 40 jaar, gaat de muziek van zijn succesvolste producties nu ook als ringtone te koop aanbieden en is daarmee de commerciele rakker van de Ende voorlopig dus te snel af ;-)

Lloyd Webber's productiemaatschappij, Really Usefull Group, heeft hiervoor een deal gesloten met Universal Music ter waarde van zo'n 15 miljoen Euro.

Binnenkort zui je dus mobieltjes horen rinkelen met de klanken van musicals als Cats, Phantom Of The Opera, Evita of Jezus Christ Superstar. Op de site van de Really Usefull Group zijn al enkele ringtones online gezet, maar dat aantal zal binnenkort snel groeien.

En nu maar afwachten wanneer van den Ende op dit idee komt.Gerelateerde links:
Acteur stopt toneelstuk na GSM gerinkel
Bach en Mozart in ringtone business
Naar het theater? GSM in de garderobe!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.