Nieuws
06 oktober 2008 - Ron Smeets

Ringtones van Sarah Palin

Wie dacht dat met het verwijnen van George W. Bush ook de ringtones met domme en ongelukkige republikeinse uitspraken tot het verleden behoorde kan opgelucht adem halen.

OK, ze moet natuurlijk eerst nog, samen met haar 'baas', gekozen worden, maar de eerste ringtones van enkele opmerkelijke uitspraken van Sarah Palin, vice presidents kandidaat, zijn al gemaakt.

Mijn favoriet is haar gestuntel naar aanleiding van een vraag over de 'Bush Doctrine' waaruit duidelijk blijkt dat de 'Hockey Mom' geen flauw idee heeft waarover het gaat. Toch best eng om te weten dat zo iemand straks een van de machtigste vrouwen van de wereld kan worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.