Nieuws
08 november 2005 - Ron Smeets

Ringtones van je Pokeridool

Ik kan me er niks bij voorstellen, maar schijnbaar zijn Men 'The Master' Nguyen, David Williams en Evelyn Ng hot in de wereld waar je het met een pokerface ver kan schoppen.

Zo ver in ieder geval dat fans binnenkort ringtones kunnen downloaden van de drie kaartspelende sterren. Hiervoor werken ze samen met Sports Stuff dot com die de ringtones, ring-back tones en voicemail berichten exclusief gaan aanbieden.

Het worden waarschijnlijk hele korte ringtones met 'Ik pas' of 'Doe mij maar 3 nieuwe', maar ik zei al dat ik mij er niets bij voor kon stellen ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.