Nieuws
14 november 2006 - Ron Smeets

Ringtones in Sinterklaas- en Kerst sfeer

De Sint is nog niet in het land maar gisteren reed ik langs een huis waar de Kerstboom al op stond. Een tafereel dat ik tot nu toe eigenlijk alleen nog maar tegen kwam in de etalage van sommige winkels.

Vandaag kwam ik vervolgens een berichtje tegen over gratis ringtones in Kerstsfeer. Leuk, maar voor de echte liefhebbers bestaan gelukkig ook Sinterklaas-tones. Helaas niet gratis, maar ze zijn er dus wel.Gerelateerde links:
Wie de schoen past. . . stopt z'n GSM er in
Kerst- en Nieuwjaars SMSjes weer populairder
Nog meer USB kerstversiering
Mobiele USB kerstboom
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.