Nieuws
15 oktober 2005 - Ron Smeets

Ringtones en meer van beroemdheden

Mobiele bellers in Engeland kunnen via de website Celebrity Messages o.a ringtones, video e-cards en andere leuke berichtjes van beroemdheden downloaden.

In tegenstelling tot de meeste van dit soort sites gaat het hier wel om de echte sterren en hun echte stem en geen look-alikes of imitators.

Een van de leukste berichten is ongetwijfeld de video e-card van Boy George die je naar je moeder kunt sturen als je 'uit de kast' wilt komen of haar gewoon wilt laten schrikken. Boy roept in het bericht, terwijl je zijn met make-up doorweekte tronie ziet: 'Hi Mom, I'm Gay'.

Verder staan er onder anderen berichten en ringtones van Dannii Minogue, Rio Ferdinand, Jenson Button Mr T. en Vinnie Jones op de site.

Volgens mij zou dit bij ons ook een succes kunnen worden met ringtones en video boodschappen van Gordon, Joling, Marijke Helwegen en Vanessa, toch!?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.