Nieuws
19 oktober 2007 - Ron Smeets

Ringtones en andere mobiele goodies van Led Zeppelin

Dit is vooral leuk voor de 'oudere jongeren' onder ons, maar helaas alleen nog te koop in Engeland.

Klanten van O2 kunnen daar namelijk voor zo'n €3,75 ringtones en andere mobiele content van Led Zeppeling naar hun mobieltje downloaden.

Bovendien dingt elke koper ook mee naar kaartjes voor een reeds lang uitverkocht concert van de legendarische Rock-band en andere goodies zoals badges, posters en artwork.

Onder de ringtones die te koop aangeboden worden is natuurlijk ook een versie van Led Zeppelin's mest bekende nummer Stairway to Heaven maar, zo meldt Shiny Shiny, helaas niet de volledige acht minuten durende uitvoering van het nummer.Gerelateerde links:
Jerry Springer ringtones
Luide telefoongesprekken en ringtones zorgen voor ergernis
Ringtones en wallpapers van Mister Twin Peaks
Ringtones van je Pokeridool
Hip Hop songwriter in de Ringtone business
Ringtones van je eigen kroost
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.