Nieuws
13 september 2005 - Ron Smeets

Ringtones afrekenen met je PayPal account

Mobiele content provider Bango heeft in de UK een deal gesloten met PayPal waardoor gebruikers de kosten woor gedownloade ringtones, games en wallpapers nu ook van hun PayPal account kunnen laten afschrijven.

Bango hoopt dat de keuze voor meerdere betaal-mogelijkheden de drempel voor het kopen van mobiele content zal verlagen. PayPal is bovendien een gevestigde naam op het gebied van veilig online betalen en ook dat zou het vertrouwen van de mobiele klant in de mobiele content provider moeten doen groeien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.