Nieuws
30 december 2006 - Ron Smeets

Ringtone gratis bij inluiden van het nieuwe jaar

Een wel heel erg 'cheapo' actie van een van Amerika's grootste mobiele providers voor haar vaste en trouwe klanten!

Ter gelegenheid van de jaarwisseling mogen klanten van Verizon één gratis ringtone uitzoeken als dank voor die miljarden belminuten en miljoenen ringtones die alle klanten het afgelopen jaar bij elkaar verbeld en gedownload hebben!

Een kadootje van twee dollar dat ook nog 'ns alleen maar geldig is op Oudjaarsdag. Om het geheel nog erger te maken mogen de klanten de SMS die ze moeten sturen naar Verizon om de ringtone te kunnen krijgen ook nog eens gewoon betalen.

Hieronder de Top 10 ringtones van Verizon voor deze maandGerelateerde links:
Share ringtones en mobiele games online
Ringtones zoals ze ooit bedoeld zijn
Gratis Britney ringtones
Gratis ringtones kosten miljoenen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.