Nieuws
10 november 2010 - Ron Smeets

RIM wint Nederlands-Canadese Business of the Year Award

Het zal geen verassing zijn dat RIM, de producent van de welbekende BlackBerry smartphones, het bijzonder goed doet in Nederland. De Bold 9700 hoort al maanden bij de drie meest verkochte toestellen en de verwachtingen voor de Torch 9800 zijn ook erg positief.

Enfin, tijd om RIM eens met een prijsje te belonen, moeten ze bij de Nederlands-Canadese Kamer van Koophandel gedacht hebben ;-) Vandaag, tijdens de jaarlijkse 'luncheon' werd RIM door de Canadese ambassadeur, James Lambert, verrast met de Nederlands-Canadese Business of the Year Award.

Dat RIM deze Award in de wacht heeft weten te slepen hebben de Canadezen niet alleen te danken aan het feit dat BlackBerry het zo goed doet in Nederland, maar vooral ook omdat RIM eerder dit jaar een kantoor opende in Amsterdam.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.