Geruchten
17 oktober 2008 - Ron Smeets

RIM komt met een Storm-Bold combo

Op zich zou dit, als de geruchten kloppen, natuurlijk geen onlogische volgende stap zijn van RIM; Een toestel dat zowel een touchscreen display als een fysiek qwerty toetsenbord heeft.

Volgens BoyGenius staat een dergelijk toestel op de calander voor medio volgend jaar. Deze Bold met touchscreen zou tijdens het Wireless Enterprise Symposium in Mei 2009, samen met een Amerikaanse HSDPA versie van de Storm aangekondigd gaan worden.

Gezien het grote gebruiksgemak van een fysiek qwerty toetsenbord en de hype rondom touchscreen bediening zou een dergelijke BlackBerry wel eens bijzonder populair kunnen worden onder zakelijke gebruikers.

Maar goed, voordat het volgens deze geruchten zover is zijn we ruim een half jaar verder en in de tussenliggende periode kan natuurlijk nog heel wat gebeuren. Zo zou Nokia natuurlijk een touchscreen versie van de E90 of E71 kunnen aankondigen en wellicht is de X1 Xperia tegen die tijd wel de absolute zakelijke wannahave. Wie weet. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.