Nieuws
19 juli 2011 - Ron Smeets

RIM: "Geen plannen om de Playbook uit de portfolio te halen"

Eind juni ging het gerucht dat RIM al zou hebben besloten dat de, qua verkoopcijfers ietwat tegenvallende, BlackBerry PlayBook, een WiFi-only tablet, gaat verdwijnen op het moment dat de fabrikant met een 4.3 inch smartphone op de proppen komt die in ontwikkeling is.

Welnu, deze week heeft RIM deze geruchten naar het land van de fabelen verwezen. "We hebben geen plannen om de PlayBook uit onze portfolio te halen. Alle berichten hierover zijn pure fantasie", zo liet RIM via haar officiele Twitter account weten.

Eerlijk gezegd zou het ook erg onwaarschjnlijk zijn wanneer RIM haar eerste tablet de 'deur uit zou smijten' ten faveure van een nieuwe smartphone, toch? Op zich ben ik zelf wel redelijk tevreden over de PlayBook. Soms is hij wat erg traag bij het verbinden met mijn BlackBerry (Bridge), maar de tablet zelf, en diens User Interface, presteren verder prima.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.