Toestellen
09 december 2012 - Ron Smeets

RIM geeft weer een beetje prijs van 't eerste BB10 toestel

RIM heeft de website voor BlackBerry 10 aangepast. Behalve de prominent slogan: 'The BlackBerry experience; re-designed, re-engingeerd, re-invented' wordt ook een heel klein beetje prijs gegeven van het eerste BlackBerry 10 toestel.

Natuurlijk, van dat toestel, dat vermoedelijk de BlackBerry Londen is, zijn al heel wat kiekjes, filmpjes en specs uitgelekt, en door RIM deels zelf bevestigd, maar toch. Deze afbeelding, waarop niet veel meer te zien is dan de achterzijde met een 'cameralens' helemaal links boven in de hoek en het bekende BlackBerry logo in het midden.

Maar er zijn ook twee nieuwe video's over BlackBerry 10 gepost. Voor de liefhebbers heb ik die onder de 'foto' van het BB10 toestel gezet. De eerste is een korte demo van de BlackBerry Flow UI. De tweede video is een demo die Thorsten Heins en Vivek Bhardwaj gaven tijdens de BlackBerry Jam Tour. Die duurt bijna een kwartier.

http://www.youtube.com/watch?v=mmND2-fkUD0http://www.youtube.com/watch?v=tzxQ2YUjk50

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.