Nieuws
17 oktober 2011 - Ron Smeets

RIM compenseert storing met gratis Apps en Technical Support

RIM heeft vanochtend middels een persbericht bekend gemaakt dat al hun klanten, ook diegenen die geen last hadden van de mega storing vorige week dus, de komende maanden een aantal apps gratis mogen downloaden.

De betreffende applicaties (zie lijst hieronder) worden de komende dagen en weken gratis beschikbaar gesteld en kunnen tot 31 december zonder kosten gedownload worden.

Zakelijke klanten, voor wie spelletjes en apps natuurlijk niet altijd even interessant zijn, kunnen één maand gratis Technical Support krijgen. Als ze al een contract hiervoor hebben, dan wordt de looptijd met één maand verlengd.

De lijst met gratis Apps:
- SIMS 3 - Electronic Arts
- Bejeweled - Electronic Arts
- N.O.V.A. - Gameloft
- Texas Hold’em Poker 2 - Gameloft
- Bubble Bash 2 - Gameloft
- Photo Editor Ultimate - Ice Cold Apps
- DriveSafe.ly Pro - iSpeech.org
- iSpeech Translator Pro - iSpeech.org
- Drive Safe.ly Enterprise - iSpeech.org
- Nobex Radio™ Premium - Nobex
- Shazam Encore - Shazam
- Vlingo Plus: Virtual Assistant - Vlingo

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.