Nieuws
19 november 2012 - Ron Smeets

RIM bobo's met BB10 toestellen duiken op bij sportwedstrijd

De opzichte wijze waarop Thorsten Heins (CEO) en Andrew Bocking (VP) afegelopen wekend met hun BlackBerry 10 toestellen 'zwaaiden' bij een basketbalwerdstrijd tussen de LA Lakers en Phoenix Suns maakt deze, ongetwijfeld, bewuste actie bijna lachwekkend.

Zowel Heins als Bocking deden, kijkend naar de foto's hieronder, geen enkele moeite om hun BB10 toestellen een beetje te verbergen. Nee, beide mannen zaten met een 'gerechtte' rug en gebogen armen lekker opvallend te fotograferen en 'showen'. Vooral de manier waarop Andrew Bocking zijn toestel in het bijbehorende hoesje stak (derde foto hieronder). Bijna een 'cover foto pose' ;-) Kijk maar:

Heins-Bocking-BB10-Show-a Heins-Bocking-BB10-Show-c Heins-Bocking-BB10-Show-b

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.