Geruchten
16 oktober 2011 - Ron Smeets

RIM 'bevestigt' de BlackBerry Curve Touch en Bold 9790

De BlackBerry Curve Touch (9380) is al een paar keer in het geruchtencircuit opgedoken. Hetzelfde geldt voor de Bold 9790 (foto). Officieel heeft RIM echter nog niets over deze toestellen naar buiten gebracht.

Tot dit weekend. Op een officiele, openbare, site voor BlackBerry ontwikkelaars is namelijk informatie opgedoken  over deze twee toestellen. Het betreft een mededeling aan de ontwikkelaars over de display grootte en -resolutie van de Curve 9380 en de Bold 9790. Zie screenshot hieronder.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.