Nieuws
12 maart 2010 - Ron Smeets

Rijkste man ter wereld is nu een Telecom magnaat

Dat de rijkste man ter wereld niet slim hoeft te zijn gaat in het geval van Carlos Slim natuurlijk niet op ;-)) De Mexicaanse telecom magnaat is vanaf nu, volgens Forbes, in ieder geval de rijkste man op aarde met ene geschat vermogen van 53.5 miljard dollar.

Bill Gates, jarenlang de nummer 1, staat nu op de tweede plek met een bescheiden 500 miljoen dollar minder.

Overigens is het succes van Telmex, het bedrijf van Carlos Slim, niet de enige reden dat hij nu de rijkste man op aarde is. De nummers 2 en 3 van de lijst, Gates en Buffet, hebben het afgelopen jaar ook meer uitgegeven aan goede doelen dan de Mexicaan. Ofwel, Slimme Carlos heeft zijn hand op de knip gehouden tijdens de wereldwijkde crisis ;-) Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.