Accessoires
26 april 2007 - Ron Smeets

Riem met heuptasjes, maar niet voor je GSM

Nou, ik denk dat je in de twee buitenste vakken nog wel een toestel (of twee) kwijt kan, maar dan zul je de drank toch echt thuis moeten laten ;-)

Onlangs zagen we al een Gadget toolbelt voor de dames, maar deze 'Booze Belt' mag er ook best wezen, zeker tijdens de zomerse temperaturen waarvan we momenteel, en de komende dagen, van genieten.

Hij kost 90 dollar (drank niet inbegrepen) en je krijgt voor dat geld ook de zes bijpassende borrelglaasjes erbij. Jammer dat er geen koelvakje bij zit voor de ijsklontjes ;-)Gerelateerde links:
Gadget toolbelt voor dames
GSM holster
GSM 'toolbelt'
Sexy riem als oplossing voor 'nerd' tasjes
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.