Accessoires
18 december 2006 - Ron Smeets

Revolutionaire Bluetooth headset van Jawbone

De Jawbone is een nieuwe, revolutionaire, bluetooth headset waarmee je zonder achtergrond geluid kunt bellen, zelfs in de buurt van stofzuigers of in de auto met de ramen open.

De Jawbone beschikt over een zogenaamd 'Noise Shield' dat je aan kunt zetten als dat nodig is en waardoor de ontvanger van het gesprek niets meer hoort van de srorende geluiden op de achtergrond.

Klinkt leuk, maar in dit geval zou ik zeggen: 'horen is geloven'. Jawbone heeft op YouTube een demofilmpje gepubliceerd waarin twee voorbeelden worden gedemonstreerd. Hieronder (na de klik) kun je deze video bekijken:

Ik ben er van overtuigd dat er aan deze demo gesleuteld is, maar het klinkt veelbelovend. Ben benieuwd of ie in werkelijkheid ook zo goed functioneert.Gerelateerde links:
Sanyo werkt aan een 'fluister' headset
Geluidsdichte telefooncel van Nokia
Telefooncel voor mobiele telefoons
Mobiele telefooncel biedt rustige 'belomgeving'
Neem je eigen telefooncel mee
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.