Accessoires
03 oktober 2009 - Martijn Derks

Review: iPhone Blur™ Tripod

Het Canadese bedrijf Mobile Mechatronic heeft mij een test model gestuurd van de Blur™ Tripod voor de iPhone. Het is niks meer of minder dan een tripod, zoals er zo vele zijn, echter deze heeft een adapter zodat je iPhone op een tripod past.

Het voordeel van een tripod is dat je de camera/iPhone niet in je hand hoeft te houden. Zodat je er betere foto's mee kunt nemen, omdat je dan zonder trillingen een foto kunt maken.

Het pakket bestaat uit de tripod zelf en de adapter waar je iPhone makkelijk in past. Verder kun je in de Appstore de Blur™ software kopen voor $0.99

Helaas is deze software nog niet beschikbaar, op moment van schrijven. De tripod en de adapter kosten $14.99. De tripod zelf is erg licht een heeft telescopisch verlengbare armen, de kwaliteit voelt erg goedkoop aan. Het duurde dan ook niet lang voordat ik een "arm" in mijn hand had.

Hieronder een aantal foto's van hetzelfde onderwerp, eerst zonder tripod en daarna met tripod. Je ziet dat het resultaat wel iets verschillend is, maar om nou te zeggen dat het de aankoop van deze tripod waard is?

Over de auteur: Martijn Derks