Toestellen
01 april 2013 - Ron Smeets

Review: HTC One (video)

De afgelopen weken heb ik de HTC uitgebreid getest. Tijdens de lancering in Londen werd al duidelijk dat dit, samen met de Sony Xperia Z, een van de fraaiste nieuwe Android smartphones zou worden die we de komende  maanden in de winkels zullen gaan tegenkomen. Een kwestie van smaa? Ongetwijfeld!

Veel belangrijker is natuurlijk om er achter te komen hoe de HTC One in het dagelijks gerbuik presteert. Inmiddels is bekend dat de Taiwanese fabrikant tegen wat (software) problemen aangelopen is waardoor het toestel later in de winkels verschijnt dan verwacht. 

Dat is jammer maar wel iets waar de meeste HTC 'fans' wel mee zullen kunnen leven. Lastiger is het feit dat de HTC One nu dus precies tenmidden van het Galaxy S4 geweld op de markt zal verschijnen. De vraag is of het Taiwanese toestel daar tegen opgewassen is. Technisch (specs en prestaties) misschien wel, maar qua populariteit wordt dat een heel zware dobber. Hoe de HTC One presteert en wat ik er van vindt? Dat kunnen jullie in onderstaande, ruim zes minuten durende, videoreview zien. Enjoy!