Accessoires
05 januari 2011 - Arjan F Olsder

Review: Agloves

De Hollandse winters worden steeds kouder met als resultaat dat Vodafone heeft kunnen meten dat het mobieleverbruik van mobiele diensten buitenshuis terugloopt. Het bedrijf is dan ook met een speciale pre-paid actie gekomen waarbij het Agloves uitdeelt. Of ze werken, dat gaan we natuurlijk testen.

De Agloves zijn zeer elastische handschoenen met een zilvercoating. Door de elasticiteit passen zitten ze prima en de zilvercoating op het materiaal zorgt ervoor dat ze voldoende geleiden om op touch screens gebruikt te worden. De Agloves zijn niet heel dik, maar bieden voldoende warmte voor de Hollandse winters.

We hebben de Agloves op zowel een iPod Touch als een Omnia 7 gebruikt en beiden toestellen reageren perfect op de handschoenen. Alleen het tikken van berichten kan wat lastig zijn omdat het wat lastiger in te schatten is waar je moet drukken om een bepaalde letter te kiezen.

Zoals gezegd zijn ze momenteel alleen bij Vodafone verkrijgbaar door een pre-paid pakket te kopen met een waarde van minimaal €100. Het bedrijf dat de handschoenen maakt heeft wel aangegeven dat het de handschoenen binnenkort in Europa op de markt gaat brengen.

Over de auteur: Arjan F Olsder