Accessoires
08 november 2008 - Ron Smeets

Retro hoorn voor je mobieltje

In de tijd dat (draadloze) headsets steeds kleiner worden zorgt deze retro telefoonhoorn wel voor een leuke afwisseling, toch? Het Franse YUBZ maakte deze telefoonhoorn die je, afhankelijk van het merk/type mobieltje, rechtstreeks of met een adapter aan kunt sluiten.

Ik vraag me af of je hiermee, los van het feit of het wel verstandig is om hem tijdens het rijden te gebruiken, het verbod op hands-on bellen in de auto omzeild. Je hebt natuurlijk op het moment dat je belt geen mobiele telefoon vast ;-)

Maar goed, de YUBZ TALK zal, zo meldt de (Franse) website, vanaf 15 November online te bestellen zijn en twee weken later leverbaar zijn. Hij gaat rond de 35 Euro kosten. Behalve deze fake gouden versie zal hij ook in het rood, zwart, roze, geel, oranje en groen leverbaar zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.