Nieuws
16 februari 2012 - Redactie MobileCowboys

Remove app maakt je foto leeg

Wel eens een foto met je telefoon gemaakt waarbij objecten of mensen in beeld staan die nog al storend werken? Scalado komt met een oplossing voor dit probleem, namelijk de Remove app.

Scalado is een bedrijf dat actief is in beeldweergave voor mobiele technologie, het bedrijf heeft 50 patenten voor diversen oplossingen in opname en beeldweergave die in meer dan 1 miljard toestellen gebruikt worden. De Remove app heeft voor mij nog een hoog hoax gehalte maar tijdens het komende Mobile World Congress in Barcelona zullen we zien of deze Remove app echt werkt zoals Scalado doet beloven.

De app werkt volgens het persbericht, met een door het bedrijf ontwikkelde Rewind technology, deze techniek zorgt ervoor dat gebruikers een foto maakt waarbij vlak voor het afdrukken al beelden worden opgenomen zodat de gebruiker na het afdrukken via de app, storende elementen uit de foto kan halen, omdat er met de reeks beelden die vlak voor het afdrukken al zijn opgenomen een 'combinatiefoto' gemaakt kan worden.

Om te demonstreren hoe dat er dan uitziet is er een video gemaakt, dit komt bij mij nogal nep over maar als dit echt werkt, zoals Scalado doet omschrijven dan zou dit wel revolutionaire software zijn.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl