Geruchten
08 augustus 2007 - Ron Smeets

Releasedata nieuwe Sony Ericsson toestellen

Op de Engelse online shop van Sony Ericsson (zie screenshot, klik voor een grotere versie) zijn de (Engelse?) releasedata gepubliceerd van de nieuwe toestellen die de afgelopen maanden gepresenteerd zijn.

De belangrijkste modellen (lees: de meest gewilde) zijn natuurlijk de K850i, W910i en de W960i. Die komen allemaal pas in het vierde kwartaal op de markt. De eerste twee in Oktober en de W960i in December.

Verder staan ook de T650 en K530 vermeld (Augustus) evenals de Z250 (September). Kwestie van afwachten of deze globale data kloppen maar het feit dat ze op de officiele online shop vermeld worden is natuurlijk hoopgevend. . .Gerelateerde links:
Videodemo van de Sony Ericsson W910i
Video's van de nieuwe Sony Ericsson modellen
Eerste video van de K850i
Volledige specs van de nieuwe Sony Ericsson toestellen
Specs en foto's van de Sony Ericsson K850i opgedoken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.