Geruchten
14 april 2006 - Ron Smeets

Release van de ‘full screen’ Video iPod vertraagd

Apple heeft, zo luiden de geruchten, grote problemen met de ontwikkeling van het display en de touchscreen functies voor de nieuwe ‘full screen’ video iPod.

De problemen schijnen zelfs zo groot te zijn dat Jobs de ontwikkelafdeling die hiervoor verantwoordelijk is ‘terug naar de tekentafel gestuurd heeft’ met de opdracht om maar opnieuw te beginnen en te zorgen voor een oplossing die Apple waardig is!

Het belangrijkste gevolg van deze problemen is natuurlijk dat we dus langer, wellicht véél langer, zullen moeten wachten alvorens de nieuwe iPod video’s op de markt zullen komen. Was men in februari nog voornemens de nieuwste iPods rondom Apple’s 30e verjaardag op de markt te zetten, inmiddels wordt Q4 (kerst?!?) genoemd als eerst mogelijke releasedatum.Gerelateerde links:
Volgende iPod in widescreen formaat?
Apple's 30e verjaardag komt eraan
Weer een iPod Video 'gevonden'
Eerste 'echte' Video iPod foto?!
iPod Video geruchten-creatie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.