Geruchten
15 april 2010 - Ron Smeets

Release Nokia N8 al uitgesteld?

Officieel is er nog niets bekend gemaakt door de Finse fabrikant met betrekking tot de komst van de in het geruchtencircuit al meerdere keren opgedoken Nokia N8.

Toch claimt GSMArena, met dank aan een anonieme tipgever, al over informatie te beschikken dat Nokia de release van het toestel nog vóór de presentatie al uitgesteld heeft.

Oorspronkelijk, zo luidden de geruchten, zou de Nokia N8 eind Mei al op de markt moeten komen. Als dat al zou kloppen, dan had het toestel op z'n minst afgelopen dinsdag, samen met de C- en E-Series modellen, officieel gepresenteerd moeten worden, toch?

Enfin, een anonieme tipgever weet nu dus te melden dat de release van de Nokia N8, 's werelds eerste Symbian^3 toestel (maar ook dat is nog een gerucht) naar medio Juli verplaatst is. De bron van deze informatie werkt zelf bij O2 in Engeland en daar is hij (of zij) dus tegen deze inside informatie aangelopen. Het toestel zou daar namelijk een gewijzigde 'voorraad-datum' gekregen hebben. Ach ja, we zullen (binnenkort) wel zien of, en zo ja wanneer, de Nokia N8 onthuld wordt en in de winkels ligt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.