Geruchten
14 april 2007 - Ron Smeets

Release Nokia Fashion High Phone (8600) aanstaande?

Enklee weken geleden doken de eerste 'spy-shots' op van de Nokia 8600, vermoedelijk een goedkopere versie van de 8800.

Op de site van The Carphone Warehouse kunnen geinteresseerden in het toestel zich al inschrijven om een vrijblijvende aanbieding te ontvangen als de Nokia Fashion High Phone uitkomt. Volgens de Engelse retailer heeft Nokia dus nog geen typenummer toegekend aan het toestel dat eeder dus als zijnde de 8600 gespot werd.

Een stunt van The Carphone Warehouse om meer bezoekers te trekken, of een teken dat de release van de 8600, of Nokia Fashion High Phone, aanstaande is?

Gezien het feit dat, behalve de geanimeerde foto en drie regeltjes over de vermeende specs (die iedereen kan verzinnen) zoals een 2MP cam, MP3 speler en 1GB geheugen, denk ik het eerste.Gerelateerde links:
Nokia 8600 gespot?
Design uitvoering van de Nokia 7373
Nokia breidt de L'Amour collectie uit
Nieuwe fashion phone van Samsung
Fashion GSM's van een Fashion merk
Nokia's fashion phone niet voor de massa
Fashion Phone van Elle
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.