Geruchten
08 januari 2014 - Redactie MobileCowboys

'Release Moto X in Europa op 14 januari'

Motorola heeft een aantal uitnodigingen verstuurd naar verschillende grote techsites voor een evenement in Londen op 14 januari, waar het bedrijf een aantal smartphones zal gaan lanceren voor de Europese markt. Alles lijkt er op dat de lang verwachte Moto X aangekondigd zal gaan worden door het bedrijf. De enige duidelijke verwijzing in de uitnodiging refereert naar 'the newest addition to the European family of Motorola products'. 

Daarnaast toont de afbeelding in de uitnodiging iemand die een Moto X vasthoudt. Deze smartphone is tot nu toe alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Dat de Moto X ook voor ons beschikbaar komt, lijkt inmiddels wel zeker. De grootste vraag is natuurlijk of wij ook gebruik kunnen gaan maken van Moto Maker. Met Moto Maker is het mogelijk om je Moto X via internet volledig naar eigen smaak te 'customizen'. 

Momenteel is alleen de scherp geprijsde Moto G verkrijgbaar in Europese landen. De komst van de Moto X zou betekenen dat Motorola twee toestellen op de Europese markt heeft die moeiteloos kunnen concurreren met de gevestigde orde.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl