Geruchten
02 maart 2008 - Ron Smeets

Release data nieuwe Sony Ericsson toestellen online

Op de site van Sony Ericsson zelf is een pagina online verschenen waarop de release data staan van de diverse nieuwe toestellen die de Zweeds Japanse toestel fabrikant de afgelopen weken aangekondigd heeft.

Zo is daar onder andere te zien dat de X1 inderdaad pas in 2009 in de winkels zal verschijnen. Op verschillende fora en websites is daarover nogal heftig gediscussieerd, maar ik heb al meerdere keren geschreven dat diverse productmanagers van Sony Ericsson zelf in Barcelona al duidelijk maakten dat de X1 niet vóór 2009 op de markt zou komen.

Voor het geval Sony Ericsson mocht besluiten de betreffende pagina weer offline te halen heb ik (het interessante deel van) de tabel ook maar even gekopieerd:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.