Accessoires
08 februari 2006 - Ron Smeets

Regenboog iPods in 23 kleuren

Als je bij de Engelse mannen modewinkelBamford and Sons een iPod koopt, dan kun je vanaf nu behalve de standaard wit of zwarte uitvoering kiezen uit 23 kleuren, of talloze kleurcombinaties die daarmee mogelijk zijn.

Helaas kun je er niet met je bestaande iPod terecht, maar als je op zoek bent naar een nieuwe iPod en iets aparts wilt, dan is dit wellicht een optie.

Houd wel rekening ermee dat je het budget voor de aanschaf van de iPod grofweg moet verdubbelen. Het spuiten van de iPod in de kleuren die je zelf uitzoekt kost namenlijk tussen de 180 en 300 Euro.

Toch schrikken deze prijzen de echte liefhebbers niet af getuige het feit dat er momenteel een wachttijd van minimaal 3 weken is.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.