Toestellen
08 maart 2006 - Ron Smeets

Redundant uitgevoerde Smartphone

Het is nog een prototype, maar de nieuwste Smartphone van Advancetech, de MAGIC, lijkt het pricipe van redundancy te hebben omarmd.

Het toestel beschikt namelijk over twee 2MP camera's en twee QVGA displays. Voor het geval er eentje uitvalt?! Daarnaast heeft de MAGIC ook meer dan voldoende connectivity opties: WiFi, GPRS, EDGE , Bluetooth, IrDA en USB. Bellen kan op vrijwel elk netwerk dankzij de 'ingebouwde' Quad band GSM.

Verder zou het de eerste Windows Mobile smartphone worden met een 624MHz processor en 8GB harddisk. Kortom, meer dan genoeg spraakmakende features om er de komende dagen op de CeBIT naar uit te kijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.