Nieuws
13 januari 2011 - Ron Smeets

Redelijk complete versie van Windows Phone 7 op de HTC HD2

Dat de HTC HD2 geen officiele Windows Phone 7 upgrade gaat krijgen is al lang bekend. Dat heeft op zich niets te maken met de technische specs van het toestel maar meer met het feit dat de menuknoppen niet voldoen aan de eisen van Microsoft.

In de afgelopen weken zijn al diverse Windows Phone 7 hacks voor de HTC HD2 opgedoken, maar voor zover ik het kan beoordelen is dit (video hieronder) toch wel een van de best werkende. Kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.