Nieuws
12 september 2005 - Ron Smeets

Recycling SMS service voor Londeners

Nog een mobiele toepassing voor een beter milieu. In Londen kunnen inwoners die wel willen recyclen maar zo als zo velen niet weten wanneer en waar ze ermee naar toe moeten voortaan per SMS hulp inroepen.

Iemand die nu dus zijn afval wil recyclen kan alle informatie over ophaal- of afleverpunten eenvoudig opvragen door RECYCLE plus zijn postcode te SMSen naar 63131.

De Londeners produceren momenteel 1 Olympisch zwembad vol met rotzooi per uur, 24 uur per dag. Recyclen heeft daar dus echt wel zin.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.